کلینیک دندانپزشکی شاهکار

کلینیک دندانپزشکی شاهکار تحت نظارت دکتر بنفشه ایزدی در خدمت شما عزیزان میباشد.

کلینیک دندانپزشکی شاهکار

کلینیک دندانپزشکی شاهکار تحت نظارت دکتر بنفشه ایزدی در خدمت شما عزیزان میباشد.

آیا ارتودنسی عوارض دارد؟

آیا ارتودنسی عوارض دارد؟

مروارید های سفید و محکم دهان همیشه زیبا نیستند و در برخی افراد دچار اختلالات و ناهنجاری هایی می باشد.ارتودنسی دندان یکی از درمان های امروزی برای ناهنجاری دندان ها است که مانند هر درمان پزشکی دیگری می تواند عوارضی به دنبال داشته باشد. در این مقاله ما قصد داریم به طور اختصاصی تمام عوارض ارتودنسی و عوارض ارتودنسی نامرئی را بررسی کنیم.

ارتودنسی دندان

اصطلاح ارتودنسی برگرفته از دو واژه لاتین ” ارتو”  به معنای راست و کلمه مشتق ” ادوس” به معنای دندان، به روشی اطلاق می­شود که هدف آن راست و مرتب نمودن دندان هایی است که در اثر عوامل گوناگونی نظیر ناهنجاری­های فکی و دندانی، به صورت غیر منظم رشد کرده اند.

اختلال در دندان­ها و فک بیماران، زمینه ساز مشکلاتی همچون ظاهر و لبخند نازیبا و عوارض گوناگون است و همین مشکلات سبب کاهش شدید اعتماد به نفس بیمار و آسیب به سلامت فردی بیمار می گردد. دندانپزشکان بعد از گذراندن دوره تخصصی ارتودنسی مجاز به انجام درمان ارتودنسی می باشند. یک متخصص ارتودنسی ماهر درمان ارتودنسی بیماران را بدون هیچگونه عارضه ای به پایان می رساند و سلامت و زیبایی را برای بیماران به ارمغان می آورد.

عوارض ارتودنسی

در ادامه هر کدام از عوارض ارتودنسی که احتمال دارد بعد از انجام آن رخ دهد را معرفی و مورد بررسی قرار می دهیم.

 درد و ناراحتی:

مساله درد ارتودنسی و ناراحتی ناشی از آن واقعا آنطورها هم که میگویند صحت ندارد. ما منکر درد به عنوان یکی از عوارض ارتودنسی دندان نیستیم. اما بهتر است به آن عارضه نگوییم زیرا درد بسیار مختصر است و از همه مهمتر موقتی است. این درد به راحتی توجیه دارد.

اصلا همین الان خودتان امتحان کنید. با انگشت به یکی از دندان های خودتان مختصر فشاری وارد کنید. سعی کنید کم کم فشار را بیشتر کنید. کمی درد دارد نه؟ این طبیعی است. زیرا دندان های شما در حالت طبیعی ثابت هستند و به کمک ربات ها و ساختارهایی به لثه و استخوان متصل شده اند. این ساختارها مانع از جابجایی دندان میشوند و وقتی کش می آیند و یا تحریک میشوند ...

برای مطالعه ادامه مقاله " آیا ارتودنسی عوارض دارد؟ " به سایت شاهکار دنتال مراجعه کنید.

آشنایی با ارتودنسی نامرئی یا همان ارتودنسی شفاف

ارتودنسی نامرئی، صفر تا صد 

دندان ها از جمله عوامل مهم در زیبایی ظاهر است اما به هر دلیلی یک سری ناهنجاری ها در آن ها بروز می دهد.ارتودنسی دندان یکی از درمان هایی است که میتواند زیبایی را به ظاهر و دهان شما بازگرداند.روش های سنتی ارتودنسی دندان که چندین سال آزار و اذیت را به همراه داشت جای خود را به روش های نوین همچون ارتودنسی نامرئی داده است.در این مقاله قصد داریم ارتودنسی نامرئی را مورد بررسی و ارزیابی قرار دهیم.در ادامه با ما همراه باشید.

ارتودنسی نامرئی یا شفاف چیست؟

ارتودنسی نامرئی روشی برای ردیف کردن دندان‌ها بدون نیاز به براکت و سیم‌های ارتودنسی است. در این شیوه درمانی که به ارتودنسی ژله ای نیز معروف شده است یکسری از پلاک (ردیف کننده)های شفاف نازک به منظور مرتب نمودن دندان‌های شما استفاده می‌گردد. این پلاک‌ها به صورت اختصاصی توسط تکنولوژی تصویربرداری سه بعدی رایانه‌ی ساخته می شوند. شما هر کدام از این پلاک‌ها را برای مدت دو هفته داخل دهان خود می‌گذارید و تنها هنگام غذا خوردن، نوشیدن، مسواک زدن و نخ دندان کشیدن بر می‌دارید. از این‌رو در هر نوبت تعدادی ردیف کننده به شما تحویل داده می‌شود. جایگزینی هر ردیف کننده با پلاک بعدی دندان‌های شما را اندک اندک، هفته به هفته حرکت می‌دهد تا به موقعیت نهایی برنامه‌ریزی شده توسط ارتودنتیست برسند.

مراحل ارتودنسی نامرئی چیست؟

در اصل ارتودنسی نامرئی یا شفاف یا همان ارتودنسی invisalign، کار همان ارتودنسی ثابت را انجام می دهد.

مرحله اول :

برای ساخت این مدل ارتودنسی از دهان بیمار یک قالب گرفته می شود (در برخی مطب ها و کلینیک ها با یک اسکنر که می تواند وضعیت دهان را به شکل سه بعدی در یک فایل کامپیوتری ذخیره کند این کار را انجام می دهند)

مرحله دوم:

مدلی که از دندان وجود دارد را در داخل کامپیوتر به صورت سه بعدی شبیه سازی می کنند. دندان ها را روی همان مدل شبیه سازی شده، حرکت هایی که لازم است را به آن می دهند. وقتی به آن حرکت ها را دادند حالا وضعیت نهایی با وضعیت اول را مقایسه می کنند. دندان به دندان را روی هم منطبق می کنند تا ببینید هر دندان قرار است چه حرکتی داشته باشد. به عنوان مثال یک دندان قرار است 2 میلی متر به سمتی حرکت کنند. پس تعدادی پلاک شفاف درست می کنند که هر کدام بتواند 0.2 میلی متر دندان را حرکت دهد و ما این حرکت 2 میلی متری را (مثلا در 15 مرحله) انجام دهیم. پس در مرحله اول شبیه سازی تمام دندان ها 0.2 میلی متر حرکت می کنند......

برای مطالعه ادامه مقاله ارتودنسی نامرئی به سایت شاهکار دنتال مراجعه کنید.

آشنایی با ارتودنسی بزرگسالان

همه چیز درباره ارتودنسی بزرگسالان

دندان ها از جمله عوامل مهم در زیبایی ظاهر است اما افرادی از همان کودکی دچار ناهنجاری های دندانی هستند که حتی بر روی سلامت دندان ها تاثیر می گذارد.درمان هایی از جمله ارتودنسی برای این بیماران وجود دارند. برخی از افراد تصور میکنند که این روش درمانی تنها برای کودکان قابل انجام است در حالی که ارتودنسی بزرگسالان میتواند در هر سنی زیبایی رو به شما بازگرداند.در راستای فهم اشتباه برخی از افراد از ارتودنسی ، ما تصمیم گرفتیم مطلبی تحت عنوان ارتودنسی بزرگسالان را تهیه و منتشر کنیم تا تمام اطلاعات لازم در مورد آن را به شما منتقل کنیم.

ارتودنسی بزرگسالان چیست؟

کاربرد ارتودنسی را بیشتر می توان در تصحیح مال اکلوژن (یا همان جفت شدن و ظاهر نادرست دندان ها) دانست که می تواند ناشی از دلایل مختلفی از جمله موقعیت نادرست دندان ها در کنار هم و یا دو فک در فرد باشد.

به طور کلی همچنین می توان گفت درمان ارتودنسی بزرگسالان می تواند علاوه بر تصحیح موقعیت دندان ها، تغییر الگو و جهت آن ها، برای اصلاح فک ها نیز استفاده شود اما تمرکز آن بر روی عامل اول است.

در این روش درمانی متخصص ارتودنسی با استفاده از براکت و سیم ها می تواند در طول مدت زمان خاصی، به مرور جای دندان ها را اصلاح کند.

مراحل ارتودنسی بزرگسالان 

روش درمان ارتودنسی بزرگسالان به گونه ای است که با یک جلسه درمان صورت نمی گیرد، بلکه ارتودنسی بزرگسالان دارای روند درمانی طولانی مدت است که گاهی ممکن است تا سه سال طول بکشد. این روند درمانی توسط پزشک متخصص ارتودنسی برنامه ریزی می شود.

  1. مشاوره اولیه:

ابتدا بیمار مشاوره کوتاهی با پزشک دارد. در این مرحله بیمار تمامی سوالات و نگرانی های خود از روند درمان را با پزشک در میان میگذارد و سپس پزشک موظف است تا توضیحاتی را به طور کلی برای بیمار شرح دهد. این توضیحات شامل مشکل بیمار، روند درمان، عوارض عدم درمان ناهنجاری و فواید درمان است......

برای مطالعه ادامه مقاله ارتودنسی بزرگسالان به سایت شاهکار دنتال مراجعه کنید.

هر آنچه که باید درباره تخصص دندانپزشکی بدانید

هر آنچه که باید درباره تخصص دندانپزشکی بدانید

یکی از مهم ترین بخش های دنیای درمان و پزشکی، دندانپزشکی است که حرفهای زیادی برای گفتن دارد. اغلب عموم تخصص دندانپزشکی را فقط در حد درمان دندان درد و بیماری های جزئی دندان می دانند اما واضح است که تخصص دندانپزشکی فراتر از این حرف ها میباشد. اهمیت تخصص دندانپزشکی در جوامع امروزی بسیار بالا بوده و بسیاری از افراد خواهان کسب اطلاعات دقیق در مورد این تخصص هستند.در این راستا ما مطلبی کامل شامل همه موارد لازم در مورد تخصص دندانپزشکی جمع آوری کرده و منتشر نمودیم تا بلکه برای شما مفید واقع شود.

دندانپزشکی چیست؟

در گذشته تخصص دندانپزشکی را همان دندان سازی می دانستند انا امروزه دندانسازی تنها بخشی از تخصص دندانپزشکی محسوب می شود. به زبان ساده میتوان گفت تخصص دندانپزشکی یک علم تخصصی است که سلامت دهان و دندان را به عنوان عضو مهم در سلامت جسم و روح ، زیبایی و ادا کردن کلمات تامین میکند. قابل توجه است که با شناخت ایت علم می توان بسیاری از بیماریها را درمان کرد.عده ای از مردم دندانپزشکی را صرفا یک کار عملی و تکنیکی میدانند اما واقعیت این است که تخصص دندانپزشکی علمی پزشکی است که نیاز به مطالعات فراوانی دارد.

تاریخچه دندانپزشکی

دانش دندانپزشکی یکی از قدیمی ترین دستاوردهای بشر می باشد که به مرور زمان و با تلاش پژوهشگران در سراسر جهان شکل گرفته است و به نظر می رسد که همیاری و مبادله ی علمی در میان فرهنگها و تمدنهای مختلف در طی قرن های متمادی ، دلیل شکل گیری این علم بوده است . در زمانهای پیشین بر طبق سنگ نوشته های کهن در ایران باستان ، ایرانیان در رشد و تعالی دانش و مهارت در زمینه ی علوم دندانپزشکی بسیار کوشا بوده اند.

در قرن های اخیر نیز این علم در سراسر جهان و ایران دستخوش تغییرات و پیشرفت های چشمگیری بوده است . اولین دانشکده ی دندانپزشکی در سال ۱۸۴۰ در ایالت مریلند تاسیس شد . علم دندانپزشکی یک علم سخت و پیچیده است که نیاز به سواد و تجربه بالایی داشته و آموزش مداوم در این رشته ی تحصیلی بسیار مهم است .

تخصص های دندانپزشکی 

بسیاری از مردم در مورد تخصص‌ های دندانپزشکی ابهاماتی برایشان وجود دارد و اغلب آن طور که تخصص‌های پزشکی برای مردم جا افتاده است در مورد تخصص‌ های دندانپزشکی اطلاعات کافی در سطح جامعه وجود ندارد. امروزه بیشتر امور به سمت تخصصی شدن رفته است ولی همانطور که ما برای سرماخوردگی نیاز نداریم که به متخصص بیماری‌های عفونی یا گوش، حلق بینی مراجعه کنیم، در مشکلات دندانی خود هم در وهله اول نیاز به مراجعه به متخصص ممکن است نداشته باشیم.

برای مطالعه ادامه مقاله بررسی تخصص دنداپزشکی به سایت شاهکار دنتال مراجعه کنید.